Jensbyhus

Ring på 6165 7799

Jensbyhus

Ring på 6165 7799

FOREDRAG

"Når du er klar til forandring" er et super interessant foredrag om vægttab til dig der kæmper med vægten. Det er et foredrag der ikke handler særlig meget om hverken kost eller motion.

Omdrejningspunktet i foredraget er Trinmodellen, der på imponerende vis kan give netop de perspektiver på vægttab der er behov for, for at nå i mål med drømmen om en sundere og (måske) slankere tilværelse.

Foredraget disker ikke op med gode råd om kostplaner eller særligt tilrettelagte motionsplaner. Det lader vi andre eksperter om at holde foredrag om. Men vi lover at du lærer noget.

Foredraget handler om hvor vægttabsproblemet befinder sig. Det handler om at løse problemet på det rigtige sted og med den rigtige timing.

Her er ingen løftede pegefingre men en kærlig hjælp til at lede efter hvad problemet egentligt er. Der bliver talt om håb og drømme og om målsætninger og forandringsprocesser.

Du kommer til at forholde dig til dine egne udfordringer med vægten. Det bliver lærerigt, perspektiverende, nærværende og humoristisk.

Foredraget bygger på bogen ”Når du er klar til forandring – en bog om vægttab”.

Ca. to timer

Kontakt os for pris

Er I klar til forandring?