Jensbyhus

Ring på 6165 7799

Jensbyhus

Ring på 6165 7799

BOG

"...Bogens seriøsitet minder mig om hvor svært det er at tabe sig og fastholde det. Der er ingen lette genveje – det kræver noget af mig, og det viser bogen mig…"

”...Forfatteren benytter sig både af eksempler fra sin egen hverdag, og fortæller troværdige beretninger om andres forløb…"

"...På en eller anden måde kommer bogen ikke med noget nyt - men det hele serveres på en måde jeg aldrig har oplevet før...​"

"...Starten af bogen er som at være med i en dokumentar. Meget fint fortalt, i et overskueligt og læservenligt sprog..."

"...Bogen taler ikke ned til folk og løfter ingen fordømmende pegefingre. Den kan læses af alle..."

”…Nu har jeg læst bogen en gang – den er rigtig god. Nu vil jeg læse den igen og gå lidt mere i detaljer med selve Trinmodellen… ​"

"Når du er klar til forandring" er en bog om vægttab. Men selvom bogen handler om vægttab, handler den ikke ret meget om hverken kost eller motion.

Den indeholder derfor heller ingen kostplaner eller individuelle træningsskemaer. Bogen handler mere om at finde ud af hvor vægttabsproblemet egentligt befinder sig.

Og herefter handler det om at løse problemet, på det rigtige sted og med den rigtige timing. Omdrejningspunktet i bogen er Trinmodellen, der på imponerende vis kan give netop de perspektiver på vægttab der er behov for, for at nå i mål med drømmen om en sundere og (måske) slankere tilværelse.

Trinmodellen sikrer, at vi undgår misforståelser i vores forandringsproces. Modellen hjælper os med at finde ud af, hvad vores udfordring faktisk handler om.

Når vi ved hvad det egentligt handler om, kan vi også få løst vægttabsproblemet ordentligt. Bogen kommer ikke med løftede pegefingre, men bidrager med en kærlig hjælp til at lede efter hvad problemet egentligt er.

Bogen giver nogle ret gode perspektiver på den udfordring det er at tabe sig og vedligeholde vægttabet.

God læselyst - du kan købe bog og e-bog der hvor du plejer at handle bøger.